DE KRACHT
VAN PLANTEN

Wist je dat plantenkleuringen, naast de kleurpigmenten, ook enorm krachtige uitwerkingen heeft op het haar? Het heeft namelijk ook sterk verzorgende eigenschappen voor de hoofdhuid en haarvezel. De kwaliteit van je krullen gaat er aanzienlijk op vooruit. Benieuwd? De voordelen van kleuren met plantenkleuring:

• De haarvezel voeden en laten aansterken
• Alleen water & poeders i.p.v. chemische verf
• Effect als een treatment
0% haarschade
• Geeft glans aan je haar
• De hoofdhuid opnieuw in evenwicht brengen
• In vergelijking met chemische haarverf die alleen kleurt, klinkt dit toch geweldig?

BLONDKLEURINGEN

Product: Voor de koele en frisse blondtinten werken wij naast plantenkleuring met de meest milde whiteners die er op kleurgebied te vinden zijn. Door de gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten loopt je haar zo min mogelijk beschadeging op en verliest het minimaal aan proteïne en keratine waardoor het haar sterk en elastisch blijft.

Techniek: We maken gebruik van verschillende highlight- & freehand kleurtechnieken zodat we een optimaal eindresultaat kunnen boeken.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld; foiling curl color, balayage, freehand coloring, babylights of sunkissed hair.

We overleggen met jou wat voor jou en jouw haartype de beste kleur en kleurhoogte is en passen de techniek aan om zo een mooi eindresultaat te krijgen.

TRAINING: Wij volgen de “groene” ontwikkelingen aansluitend bij ons vakgebied op de voet,  en trainen o.a. bij grôn salon Zweden (eco gecertificeerde salons) en innersense Amsterdam.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.